Hoi, ik ben Laura. Ik zal eerlijk zijn: ik ben een idealist. Ik heb ConnectingJourneys opgericht omdat ik geloof dat we een betere wereld kunnen maken.

Een mooiere wereld. Waarin mensen beter samenwerken en elkaar verstaan. Waarin mensen leven met bewuste aandacht voor zichzelf, elkaar en de natuur. En waarin jij autonoom en bevlogen in het leven staat.

Een duurzame wereld in harmonie, waarin iedereen er toe doet. Het begint bij het individu, maar met elkaar kunnen we blijvend het verschil maken.

Naïef? Vind ik niet.

Ik geloof dat er namelijk maar één ding voor nodig is: meer verbinding.

Daarom organiseer ik met ConnectingJourneys reizen die precies dat doen: inspireren en verbinden. Met een bijzonder persoonlijke aanpak. Daarom zie je ook zo weinig “voorverpakte” reizen op deze website. Ik help je iets te vinden dat precies bij jou past.

Ik organiseer reizen die iets met je doen. Niet een standaard vakantie, maar juist reizen die je uitdagen om iets te leren over de wereld, over andere culturen en zéker ook over jezelf. En je daardoor meer verbonden maken.

Op reis heb je de ruimte om je te verdiepen in sociaal maatschappelijke onderwerpen op het gebied van bewustzijn, zingeving, vitaliteit, groei en ontwikkeling, cultuur, natuur, maatschappelijk verantwoord ondernemen en zakelijk succes.

Testimonials

Persoonlijk en betekenisvol.

De mooiste momenten op reis zijn die momenten waarop je ineens kippenvel op je arm krijgt. Waarop je ineens verwikkeld raakt in een diepgaand gesprek met iemand uit een totaal andere cultuur en voelt wat we met elkaar gemeen hebben. Waarop je oog in oog komt te staan met die waterval en realiseert dat je geluk misschien wel komt uit heel andere dingen dan je verwacht had.

Die momenten dat je even uit je gedachtenpatronen wordt geschud en beseft wat écht belangrijk is: blij zijn met jezelf, genieten van het moment, open staan voor de wereld van anderen en in vrijheid keuzes maken.

Maak nu een afspraak voor een gesprek!

Verbinden dus?

Ja: volgens mij worden mensen daadkrachtiger en autonomer en kunnen ze veel meer impact maken als ze meer verbonden zijn met de wereld om hen heen.

Als je het gevoel hebt dat wat jij doet verschil uitmaakt. Als je ontdekt dat we meer gemeen hebben dan je dacht. Als je voelt dat we samen verantwoordelijk zijn voor onze toekomst.

Ik geloof dat we duurzaam verschil kunnen maken als we meer van zulke verbindingen kunnen maken. Tussen mensen en hun ervaringen. Tussen verschillende culturen. Tussen organisaties in de wereld. En onderling.

Daarom organiseer ik reizen die mensen meer in verbinding brengen met de wereld en hen inspireren om het beste uit zichzelf,de business en de samenleving te halen. Zowel voor jou persoonlijk als voor (non-profit)organisaties, scholen of bedrijven.

Ik kan je helpen met het organiseren van een reis waar je van terugkomt met een nieuw perspectief. Of je nou voor jezelf een reis wil maken, of je bedrijf, school of organisatie naar een hoger plan wil brengen.