Combineer het allerbeste voor een drukbezet persoon als jij en krijg RESET. Een multi-zintuiglijke retreat in de Nederlandse natuur waar in- en ontspanning perfect in balans zijn. Waar alles wat je eet en drinkt biologisch is en zoveel mogelijk regionaal geproduceerd. Je bent altijd buiten, offline en te midden van prachtige natuur. De beste trainers helpen je om je hoofd leeg te maken, je lichaam uit te dagen en je batterij weer volledig op te laden. Na RESET voel je je als herboren en kan je opnieuw de hele wereld aan.

Over deze reis

Deze multi-zintuiglijke retreat in de Nederlandse natuur laat in- en ontspanning perfect in balans zijn.

We verzamelen op vrijdagmiddag om 17 uur bij de duinparkeerplaats op het einde van de Kwartellaan in Den Haag. Hier kan gratis geparkeerd worden. Reis je met openbaar vervoer dan loop je via bus- of tramhalte in maximaal tien minuutjes naar het vertrekpunt.

Voor wat extra energie krijg je hier een gezonde snack en maak je kennis met PULLKA. Komende drie dagen wordt PULLKA de basisvorm van bewegen. Deze beweegmethode is gebaseerd op het oudste transportmiddel van de mens: de slee. Al 7000 jaar wordt de slee gebruikt om op sneeuw, gras of zand spullen te vervoeren. Sinds begin 2018 is deze manier van bewegen doorontwikkeld tot een outdoor workout waar je op natuurlijke wijze jouw volledige lichaam traint. PULLKA-grondlegger Diederik Veerman is één van de trainers tijdens RESET en helpt je vrijdagmiddag met de uitrusting en een uitleg van PULLKA. Met je eigen spullen in de PULLKA-slee ga je in het spoor van Diederik op weg voor de eerste tocht. Binnen twee minuten zijn we midden in de prachtige natuur. In ongeveer anderhalf uur lopen we naar onze kampeerplek in Kijkduin. Daar staat chef-kok Michaël Pilozzi op ons te wachten met een voedzame biologische maaltijd. En natuurlijk is er tijd om je op te frissen en nader met elkaar kennis te maken. Dit werkt het beste als je jouw mobiel in je auto hebt achtergelaten of in ieder geval hebt uitgezet. Komende dagen draait het om jezelf te ontfocussen, om jezelf op te laden (en niet je telefoon:)… We duiken vrijdagavond op tijd in de slaapzakken. Zaterdag hebben we namelijk een gevarieerd programma met ontspannende en uitdagende activiteiten.

Zaterdag
Zaterdagochtend zal de dag beginnen met een yoga-meditatie les onder leiding van Angelique van Vliet. Het weer is bepalend voor de invulling van deze sessie. Hierna zal een goed ontbijt voor ons klaarstaan omdat we deze dag een mooie maar flinke PULLKA-tocht zullen maken vanuit Hoek van Holland terug naar Scheveningen. Wat deze tocht juist op 6 april zo memorabel maakt, heb je inmiddels op vrijdagavond al gehoord van Diederik. Na het ontbijt zal ons transfer naar Hoek van Holland klaarstaan om ons weg te brengen. Voor de lange PULLKA-tocht hebben wij voor iedereen een lunch/snack-pakket gemaakt. Omdat je zelf goed de intensiteit van PULLKA kan bepalen, is de afstand van ongeveer achttien kilometer absoluut een fysieke uitdaging, maar zeker te doen. Trainers Diederik en Angelique begeleiden jullie bij deze grensverleggende PULLKA-sessie. Een transfer brengt ons bij het eindpunt, het Zuiderstrandtheater, weer terug naar het ‘basiskamp’ in Kijkduin. Bij terugkomst is er tijd om bij te komen en te douchen. Ook is er een mogelijkheid om mee te doen aan een cooling down / ontspanningsles. Op dat moment is chef-kok Michaël al geruime tijd bezig met de voorbereidingen van een uitgebreide, heerlijke en voedzame maaltijd. Na het diner geeft Angelique ‘s avonds een kleine presentatie over de ‘Wim Hof-methode’ om vast voor te bereiden voor de volgende dag. Angelique richtte een aantal jaar geleden het IJsbadhuis in Scheveningen op. Ze was hiermee een pionier van de ‘Wim Hof-methode’ en hierdoor inmiddels één van de meest ervaren instructeurs van Nederland.

Zondag
Vandaag beginnen we de dag met de ‘Wim Hof-Adem-meditatie’. Voor de liefhebbers is er een ijsbad of duik in de zee. Na de meditatie en ijssessie staat er voor de laatste keer een oergezond ontbijt klaar. Net zoals bij de andere maaltijden zijn biologische en zoveel mogelijk lokale producten de uitgangspunten. Na het ontbijt heeft ieder de tijd om de spullen in te pakken. Deze gaan weer in de PULLKA-slee voor de terugtocht. Nog eenmaal genieten we van het prachtige duin- en strandlandschap en belonen we onszelf met een heerlijke lunch op het strand. We zijn dan al vlakbij de plek waar we vrijdagmiddag zijn gestart met RESET. Na de lunch lopen we relaxed het laatste stukje terug naar de parkeerplaats aan de rand van de duinen. Dan is RESET voorbij, maar is jouw batterij zonder twijfel volledig opgeladen!

Programma in een notendop

Vrijdagavond
- 17.00 uur: Aankomst en welkom - 1ste Pullka- tocht naar kamppeerplaats - Diner - Kennismaking, introductie/achtergrond/theorie, verwachtingen/doelen voor het weekend, ontspannen/gezellig samenzijn

Zaterdag
- Yoga-meditatie les onder leiding Angelique van Vliet - Ontbijt - Pullka-tocht van Hoek van Holland naar Scheveningen op het strand - Cooling down / ontspanningssessie terug op de basecamp - Diner - Uitleg Wim Hof-methode door Angelique (oprichter ijsbadhuis Scheveningen) - Gezellig samenzijn

Zondag
- ‘Wim Hof-Adem-meditatie’ + ijsbad of duik in zee - Ontbijt - Spullen pakken en laatste Pullka-sessie - Lunch - Opgeladen naar huis!

Waarom RESET?

Je geeft jouw lichaam en geest het best mogelijke cadeau: de ultieme ‘reset’ waarbij je tot rust komt én nieuwe energie krijgt. Weg met externe prikkels als deadlines en een pingelende mobiel. Tijdens dit weekend ligt de focus op jezelf, het hier en nu, het genieten van het in- en ontspannen, de natuur, het pure eten. Je ervaart het ultieme oergevoel met PULLKA, de natuurlijke outdoor workout. Dankzij PULLKA kan je gedurende lange tijd matig intensief buiten bewegen. In het mooie en heilzame kustgebied ga je jouw lichaam op een verantwoorde manier uitdagen. Je doet onder deskundige begeleiding yoga, meditatie, ademhalingsoefeningen en eventueel ijsbaden. Dit door één van de meest ervaren coaches op dit gebied. Je beleeft de meerwaarde van nieuwe ademhalingstechnieken en hoe je deze ook in je dagelijks leven kan gaan toepassen.

Wil jij investeren in jezelf?
En wil je meer informatie over het trainingsweekend?

Neem contact met mij op!

Wanneer

 • Data:

  Neem hiervoor contact met ons op!

 • Duur:

  2,5 dag, inclusief 2 overnachtingen

Locatie

 • Waar:

  Kijkduin; regio van Hoek van Holland - Scheveningen

 • Aantal km:
  Ca. 25 km

Deelnemen

 • Voor wie:

  Voor mensen die een goed leven leiden, maar het gevoel hebben dat er meer uit te halen valt. Mensen die op een natuurlijke wijze zorg en aandacht aan hun eigen lichaam en geest willen geven, die graag in de natuur zijn, meer balans en rust willen creëren in hun drukke werkleven en op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

 • Deelnemers:

  6 - 15 personen

 • Inschrijving:

  Je kunt je inschrijven als individu, met een groep of met een bedrijfsteam

Details

 • Partners:
 • Trainers:

Interesse in deze reis?

Neem nu contact op